Hallo mooi mens, wat fijn dat je er bent! Iedereen en iedere fase heeft zijn eigen schoonheid en het is de kunst die te laten zien. Ik laat je jezelf (her)ontdekken, zodat jij jezelf aan de wereld kunt laten zien in al jouw schoonheid, kracht en talenten. Ik nodig je van harte uit om verder te lezen, zodat je kunt zien hoe.

Eerste indruk

  • Wist je dat: een eerste indruk in enkele seconden bepaald wordt?
  • En dat die voor 55% bepaald wordt door jouw uiterlijk en lichaamstaal, 38% door je stem (toon, snelheid, intonatie) en slechts 7% door je woorden (boodschap)?

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Want binnen een paar seconden heeft iemand al een eerste indruk van je. De manier waarop jij jezelf presenteert is daarom erg belangrijk. Weet jij wat voor eerste indruk je maakt bij een ander? En hoe presenteer jij jezelf?

Individuele mogelijkheden: Persoonlijke presentatie en Succesvol solliciteren.

Zakelijke bijeenkomsten, netwerken, teams die geïnteresseerd zijn in een speelse werkvorm om de bewustwording te vergroten van de kracht van een positieve eerste indruk: de thema set “Eerste indruk” van het Imagospel is een prachtige manier om de teamgeest te versterken en collega’s bewust te maken van hun uitstraling. Mogelijk voor groepen van 10 tot 100 personen.

Meer weten? Neem gerust contact op.