Hallo mooi mens, wat fijn dat je er bent! Iedereen en iedere fase heeft zijn eigen schoonheid en het is de kunst die te laten zien. Ik laat je jezelf (her)ontdekken, zodat jij jezelf aan de wereld kunt laten zien in al jouw schoonheid, kracht en talenten. Ik nodig je van harte uit om verder te lezen, zodat je kunt zien hoe.

Over Viviane

Het gezicht achter Vivimage ben ik: Viviane Baljet-Deckers (1970), geboren en getogen in Maastricht, waar mijn gevoel voor stijl me met de paplepel is ingegeven. Gestudeerd in Utrecht, gewoond en gewerkt in Frankrijk en uiteindelijk gesetteld met ons gezin in Noord-Limburg. Werken voor én met mensen is altijd belangrijk voor me geweest. Toen ik 5 jaar geleden vanuit mijn toenmalige baan een opleiding interieurstyling volgde, bleek ik een heel goed ontwikkeld gevoel voor kleur te hebben. Mijn zo lang gezochte passie begon zich te ontluiken…

Toch ontbrak er iets, totdat ik “toevallig” weer op de website van Art of Image uitkwam.(10 jaar geleden heb ik zelf een persoonlijk kleuradvies gedaan bij een inmiddels collega imageconsultant van Art of Image) Ik wist: dit is het, hier komt alles samen!

De opleiding tot gecertificeerd kleurstylist en imageconsultant heb ik eind 2011 afgerond en dit heeft in 2012 geleid tot de geboorte van mijn “4e kind”: Vivimage kleur & stijladvies. Mijn passie werd werkelijkheid! Mensen vanuit aandacht en respect hun unieke persoonlijkheid te laten (her)ontdekken en versterken, te laten zien hoe bijzonder ze zijn, dát is waar ik blij van word!Kleur, kleding, accessoires, make-up en het Imagospel zijn prachtige tools om mee te werken aan de buitenkant, waarbij de binnenkant zeker ook meedoet en vice versa. En dát is nu juist wat maakt dat ik het leukste vak van de wereld heb!

Zeker nu ik sinds maart 2016 deel uit maak van het School Trainers Top Team van het Imagospel. Dit team is ontstaan rondom de speciale Schooleditie van het Imagospel. Onze gezamenlijke missie is om voor 1 januari 2020 één miljoen mensen te laten ervaren hoe bijzonder ze zijn en ze te helpen om dat ook uit te stralen, en in te zetten voor een succesvolle communicatie, zodat ze gelukkig en succesvol zijn in werk en privé. Onze passie is om hier zo jong mogelijk mee te beginnen. Waarom?

Kinderen, tieners en jong volwassenen zijn gevoelig voor de mening van anderen in een kwetsbare periode waarbij hun identiteit gestalte krijgt en talenten ontdekt en ontwikkeld worden. Daarnaast groeien ze op in een maatschappij, waarin de onderlinge verschillen tussen mensen eerder zorgt voor verdeeldheid dan voor verbinding. Waarin écht contact overschaduwd wordt door online contact en waarin de nadruk veelal lijkt te liggen op hun leervermogens en prestaties. Het Imagospel-schooleditie- is een hele andere manier om de sociaal-emotionele ontwikkeling te stimuleren. Ik vind dat iedereen op school (zowel basisschool als middelbare school) het zou moeten gebruiken.

Werk jij in het onderwijs, ken je iemand die werkzaam is in het onderwijs of zitten jouw kinderen op school en spreekt bovenstaande je aan, neem dan contact met me op. Dan kunnen wij onze kinderen laten ervaren hoe bijzonder ze zijn!

 

Over Viviane