Hallo mooi mens, wat fijn dat je er bent! Iedereen en iedere fase heeft zijn eigen schoonheid en het is de kunst die te laten zien. Ik laat je jezelf (her)ontdekken, zodat jij jezelf aan de wereld kunt laten zien in al jouw schoonheid, kracht en talenten. Ik nodig je van harte uit om verder te lezen, zodat je kunt zien hoe.

Referenties

Hoi Viviane,

Ik ben dol enthousiast met de waaier. En inderdaad nieuwe kleding gekocht, kleuren die ik nooit zou kopen. Ik merk nu als dat er zoveel bij elkaar past. Echt superleuk. Ik maak overal reclame voor je

Hartelijke Groet

Angelique Elens

Beste Viviane,

“Ik werd bijzonder prettig verrast door mijn vriendin met een cadeau: een kleuradvies bij Vivimage. Ik had er al eens van gehoord maar toch….wist niet precies wat het inhield.
Dus een afspraak gemaakt met Viviane voor een weekje later.
Toen ik bij haar aankwam werd ik zeer vriendelijk onthaald en gingen we naar haar werkruimte met een lekker kopje koffie. Moet zeggen dat ik het best spannend vond, met name omdat ik niet goed wist wat er ging gebeuren Vivianne had dat goed in de gaten en stelde me gerust, ik kon niets fout doen alleen maar leren en ervaren…..
Ze begon heel rustig te vertellen over kleuren, wat voor soort kleuren er zijn en wat kleuren zeggen en betekenen. Dat sommige kleuren van nature bij elkaar passen en anderen niet. Een heel interessant verhaal wat Viviane heel boeiend en rustig vertelt. Nog een kopje koffie, nog meer over kleuren en hun achtergronden, met voorbeelden en plaatjes.
Langzaam werd het steeds persoonlijker. Welke kleuren horen bij jou, wat doen kleuren met je en wat wil je uitstralen. Wie ben je?
We zijn kleuren gaan meten/bepalen van je huid, haren en ogen. We zijn gaan experimenteren met verschillende kleuren en kleuren combinaties van sjaals die werden omgehangen en ervaren wat dat met je doet.
Na afloop krijg ik nog een kleurenwaaier opgestuurd. Deze kleurenwaaier geeft de precieze kleuren die je eigen kleuren (haren, huid, ogen) versterken of accentueren. Als ik ga shoppen kan ik niet meer zonder, heb al regelmatig een andere keus gemaakt met de waaier en de reacties van mijn omgeving zijn lovend.
Dit was allemaal nieuw voor me en ik moet zeggen dat het een prachtige ervaring was om een middag zo intensief met kleuren bezig te zijn. Viviane heeft dit hele proces heel professioneel begeleid. Het was een relaxte sfeer waarbij ze veel achtergronden heeft verteld en die dan heel dichtbij laat komen door samen ermee aan de slag te gaan. Het was een hele openbaring dat er zoveel achter kleuren zit en dat het dus ook heel veel met jezelf kan doen in je uitstraling. Ik ben een hele waardevolle ervaring rijker!”

Bedankt Viviane

Theo Verkuijlen
Interim Professional Logistics (owner UIJL BV)

Lieve Viviane,

“Dank je wel voor je hartelijke ontvangst, je fijne uitleg, je ongelooflijke geduld en je persoonlijke benadering.
Mijn kijk op de wereld is voorgoed veranderd, ook op mezelf! Dankzij jou vind ik winkelen weer leuk en heb ik nu een kast vol kleren  Duizendmaal dank!”

Lieve groet, Maud

Dag Viviane,

“Jo en ik zijn samen gaan winkelen in het dorp mét kleurenwaaier.
Dat ging redelijk goed. Ik heb er lol in. Je moet er wel de tijd voor nemen.
Daarnaast merk ik dat het ook fijn is even extra tijd te besteden aan wat je aantrekt, je uiterlijk.
10 minuten extra in de ochtend en je hebt er heel de dag plezier van. Ben heel blij dat ik de workshop heb gedaan!”

Liefs, Cisca

Lieve Viviane,

“Bedankt voor de leuke kleur- en make-up analyse die ik bij jou gedaan heb.
Ik was vooral nieuwsgierig of ik qua kleuren die ik gebruik goed zat, gelukkig
voor mij was dat zo. Nu heb ik wel wat meer optie’s qua kleuren gezien die ook
goed bij me passen en zal in die kleuren ook eens naar kleding gaan zoeken
of als accessoire gebruiken. Wat heel verrassend was, dat was de make-up,
grappig hoe je je ogen groter kunt maken met simpele tips maar vooral dat
de kleur blauw erg mooi stond bij mijn groen/grijze ogen, nooit verwacht!
Een leuke aanrader voor iedereen die eens wil zien wat er bij je past qua kleur,
zeker doen! Nogmaals bedankt!”

Liefs Astrid Boekholt

Lieve Viviane,

“Met heel veel plezier heb ik de kleur en make-up analyse bij jou gedaan. Nooit geweten dat blauw oogpotlood mijn bruine ogen juist groter doen lijken. Dit had ik zelf niet bedacht. Eindelijk weer eens allemaal goede, nieuwe make up waar ik voorlopig mee aan de slag kan. En voor het kleding shoppen neem ik in het vervolg de kleurenwaaier mee. Ik voel me een ander mens. Je doet de analyse vol overgave en met heel veel warmte. Bedankt!” Groetjes, Evelien Noomen

“Mijn ervaringen met de waaier zijn erg positief. Zonder enige twijfel heb ik een prachtige jas kunnen kopen (basiskleur) en nog een set met ook alleen maar kleuren uit mijn waaier. Ben er erg blij mee”.Groetjes, Monique Bettonviel

Hoi Viviane,

“We hebben die donderdag een enorm leuke dag gehad! Mede dankzij jou! Het is heel leuk en gezellig en natuurlijk leerzaam geweest. We hebben daarna allebei een sjaal in onze goede kleur gekocht, dezelfde! Nogmaals bedankt voor alles en voor de foto’s. Het was een geweldige dag, waarvan we hebben genoten!”Groetjes, Susan

“Het is voor mij een enorm leuke ontdekking om te zien dat d.m.v. kleur in bijv. kleding maar ook in vorm van kleding je je sterke punten kunt accentueren. Ik wil je bedanken voor de heldere adviezen. Er is voor mij een “nieuwe”wereld open gegaan, ik heb mijn kleurenwaaier tegenwoordig permanent in mijn tas zitten. Veel succes!”Marielle Flinsenberg, Venray

“Ik wens jou en al je nieuwe klanten net zo veel plezier en het gewenste effect als ik heb mogen ervaren door jouw advies aan mij.”Marlène Leenders, manager Rabobank Venray

“Fashion fades, style is eternal”

Yves Saint Laurent

Referenties