Hallo mooi mens, wat fijn dat je er bent! Iedereen en iedere fase heeft zijn eigen schoonheid en het is de kunst die te laten zien. Ik laat je jezelf (her)ontdekken, zodat jij jezelf aan de wereld kunt laten zien in al jouw schoonheid, kracht en talenten. Ik nodig je van harte uit om verder te lezen, zodat je kunt zien hoe.

Het Imagospel

Imago begint met de binnenkant – Wie ben jij als persoon? Welke energie straal je uit? Hoe is je zelfvertrouwen en je levensstijl? Welke kwaliteiten heb je? Welke passie heb je en wat wil je bereiken? Daar past een buitenkant bij – die we terugzien in kleding, stijl, kleur, make-up en accessoires. Deze buitenkant “klopt” als het past bij je binnenkant en bij je lichaam. En uiteindelijk maakt de overkant – jouw communicatiestijl (verbaal en non-verbaal) het plaatje compleet.

Vraag jij je ook wel eens af of die jurk jou nog staat? Of je je haar zal laten kleuren? Of welke kleding je draagt bij een sollicitatiegesprek? Of heel praktisch: waar vind ik de kledingzaak of kapper, die bij jou past?

We hebben ze allemaal. Onze vragen. Het Imago Spel start met jouw meest urgente imago vraag.

En je medespelers geven je feedback.

Het Imago Spel is een laagdrempelige vorm van imago advies. Het nodigt je uit om op een speelse, laagdrempelige manier kennis te maken met de wereld van imago. Vivimage, als gepassioneerde en gekwalificeerde Imago Spel Expert, doet niets liever dan jou helpen uit te stralen wie jij bent en wat jou bijzonder maakt.

Het Imagospel is aandacht voor elkaar

 

Basisspel

Het basisspel is een mooi spel om kennis te maken met imago en wat imago voor jou betekent.

Het laat je zien door de ogen van een ander hoe bijzonder je bent.

Workshop Ik zie ik zie wat jij niet ziet…

Deelnemers 4-6 personen
Duur ca. 1,5 uur
Prijs € 10,00 – € 15,50
Uitgebreide versie (2,5 uur) € 17,50 – € 22,50 p.p.

 

Themasets

Eerste indruk – wat voor boodschap geef ik af, als ik ergens binnenkom?
Kleur – welke kleuren passen het best bij mij? In haar, make-up, kleding en accessoires.
Stijl – welke kleding en accessoires passen goed bij mij en bij mijn lichaam?

Workshops met themasets

Deelnemers 4-6 personen
Duur ca. 2,5 uur
Prijs € 20,00 – € 25,00

Na afloop ga je met mooie persoonlijke adviezen, die jou in beweging zullen zetten, naar huis.

Als je daarna verder wilt met de buitenkant, kijk dan onder persoonlijk kleuradvies en persoonlijk stijladvies voor de mogelijkheden.

Als je verder wilt met de binnenkant en communicatie (de overkant) dan kan ik je in contact brengen met gespecialiseerde collega experts.

 

Professioneel

De thema set Eerste Indruk is te spelen in groepen van 10 tot 100 personen en met name interessant voor zakelijke bijeenkomsten/netwerken en teams die geïnteresseerd zijn in een speelse werkvorm om de bewustwording te vergroten van de kracht van een positieve eerste indruk. Het is een prachtige manier om de teamgeest te versterken en collega’s bewust te maken van hun uitstraling.

Voor een offerte op maat neem contact op.

 

Imagospel – schooleditie –

voor kids (leerlingen van 7-12 jaar, bassischool)
tieners (leerlingen van 12-16 jaar, middelbare school)
17+ (leerlingen van 17 jaar of ouder op beroepsopleidingen, ROC’s en hogescholen
 
Waarom is deze schooleditie ontwikkeld? Jong beginnen met het krachtig maken van het individu is het allermooiste wat er is. En dat doen wij graag op een positieve en kleurrijke manier.

Met de unieke, speelse, positieve en kant-en-klare werkvormen van Het Imago Spel voor scholen, kun je als leerkracht, kinderen, tieners en jong volwassenen op een positieve manier bewust maken van hun kwaliteiten, elkaars verschillen leren waarderen, de onderlinge communicatie verbeteren en daarmee een positieve omgeving creëren voor optimale leerprestaties.
Kinderen, tieners en jong volwassenen zijn gevoelig voor de mening van anderen in een kwetsbare periode waarbij de identiteit gestalte krijgt en talenten ontdekt en ontwikkeld worden.

Essentieel hierbij is een veilige en positieve omgeving, waarbij kinderen leren kwaliteiten te zien van zichzelf en van elkaar en leren verschillen te waarderen, waardoor ze zichzelf durven zijn en vol vertrouwen hun kwaliteiten omarmen, verder durven ontwikkelen en in te zetten. Leerlingen worden door de werkvormen van Het Imago Spel ook bewust hoe bijzonder hun uitstraling en imago is (verbinding van binnenkant en buitenkant) en leren door het spel minder kritisch te zijn op zichzelf.

Wanneer je als leerkracht een dergelijke positieve omgeving kunt creëren in een groep of klas, zal het zelfvertrouwen van leerlingen groeien, waardoor ze meer plezier beleven aan leren en de schoolprestaties zullen verbeteren.

Werk jij in het onderwijs, ken je iemand die werkzaam is in het onderwijs of zitten jouw kinderen op school en spreekt bovenstaande je aan, neem dan contact met me op. Dan kunnen wij onze kinderen laten ervaren hoe bijzonder ze zijn!

Zo kleuren we samen de wereld weer een beetje mooier!