Hallo mooi mens, wat fijn dat je er bent! Iedereen en iedere fase heeft zijn eigen schoonheid en het is de kunst die te laten zien. Ik laat je jezelf (her)ontdekken, zodat jij jezelf aan de wereld kunt laten zien in al jouw schoonheid, kracht en talenten. Ik nodig je van harte uit om verder te lezen, zodat je kunt zien hoe.

Voor wie

  • Herken je dit?

Je bent druk om alle ballen (je baan, je gezin, je sociale contacten etc) in de lucht te houden en komt vaak als laatste aan jezelf toe…

Je bent 35 + en je kent jezelf inmiddels vrij goed. Je hebt je leven al even geleefd en daardoor weet je beter wie je bent en wat je waard bent. Jij voelt je van binnen waarschijnlijk ook steeds meer in balans. Hier en daar heb je misschien wat klappen opgelopen, maar je hebt je daar doorheen geworsteld en dat heeft je wijzer en milder gemaakt. Ook durf je aan de buitenkant te laten zien wie je bent. Toch komen tegelijkertijd de twijfels om de hoek kijken. Je ziet je volwassenheid immers terug in rimpels, grijze haren, een slappere huid, kilo’s die er moeilijk afgaan …

Misschien ben je al tegen de vijftig en komt ook nog het proces van de overgang erbij. Vraag jij je soms af wie je nog bent als ouder wordende vrouw en hoe je je vrouw-zijn tijdens en na de overgang kunt behouden?

Of ben jij die (hoger opgeleide) vrouw die de carrièreladder wil beklimmen of een andere koers wil gaan varen?

Daarnaast opent Vivimage haar deuren nog verder voor mannen. 9 van de 10 mannen vinden kleur en kleding maar vrouwendingen, echter het belang van een eerste indruk is iets wat je als man zakelijk gezien toch de moeite waard zou moeten vinden. Een goede persoonlijke presentatie in woord en geschrift, maar zeker ook in beeld, geeft je niet de garantie op een nieuwe baan of succes, maar vergroot zeker je kansen.

Ik nodig je graag uit om de mogelijkheden te bespreken, om jou in al je talenten zichtbaar te laten zijn.