Hallo mooi mens, wat fijn dat je er bent! Iedereen en iedere fase heeft zijn eigen schoonheid en het is de kunst die te laten zien. Ik laat je jezelf (her)ontdekken, zodat jij jezelf aan de wereld kunt laten zien in al jouw schoonheid, kracht en talenten. Ik nodig je van harte uit om verder te lezen, zodat je kunt zien hoe.

Persoonlijke presentatie

Imago begint met de binnenkant – Wie ben jij als persoon? Welke energie straal je uit? Hoe is je zelfvertrouwen en je levensstijl? Welke kwaliteiten heb je? Welke passie heb je en wat wil je bereiken? Daar past een buitenkant bij – die we terugzien in kleding, stijl, kleur, make-up en accessoires. Deze buitenkant “klopt” als het past bij je binnenkant en bij je lichaam. En uiteindelijk maakt de overkant – jouw communicatiestijl (verbaal en non-verbaal) het plaatje compleet.

Ook benieuwd naar je persoonlijke presentatie, hoe je overkomt op anderen en waarom dit zo is? En hoe je zowel van de binnenkant als van de buitenkant meer kunt aansluiten bij wie je echt bent? Informeer dan naar de mogelijkheden.

 

Persoonlijke presentatie