Hallo mooi mens, wat fijn dat je er bent! Iedereen en iedere fase heeft zijn eigen schoonheid en het is de kunst die te laten zien. Ik laat je jezelf (her)ontdekken, zodat jij jezelf aan de wereld kunt laten zien in al jouw schoonheid, kracht en talenten. Ik nodig je van harte uit om verder te lezen, zodat je kunt zien hoe.

Persoonlijk kleuradvies

  • Welke kleuren staan jou het mooist?
  • Verstop je je achter kleuren of breng je jezelf naar voren?

Tijdens de kleurenanalyse laat ik je zien dat de kleur van je ogen, haar en huid een unieke combinatie vormen. Ik maak daarbij gebruik van kleurstroken en geavanceerde software. Met behulp van sjaals laat ik je vervolgens zien welke kleurnuances het best bij jou passen. Nuance, verfijning en detail, dát is wat het verschil maakt.
En jij maakt het verschil, want jij bent bijzonder!

Als je jouw mooiste kleuren draagt, dan ziet je huid er gezond en fris uit en dan stralen je ogen. Bij een minder geschikte kleur zal je huid bleker en valer lijken. Rimpels, lijnen en kringen onder je ogen vallen dan meer op. Zeker als je de 35 gepasseerd bent!

Na afloop kun je kiezen voor een persoonlijke kleurenwaaier met joúw 42 mooiste kleuren. Daarmee koop je voortaan doeltreffend je kleding en behoren dure miskopen tot het verleden!

Persoonlijk kleuradvies